Referentiebedrijf
Omron Manufacturing of The Netherlands
Adres:Zilverenberg 2
5234 GM 's-Hertogenbosch
Tel:+31 (0)73 6481811
Fax:+31 (0)73 6420195
E-mail:
Website:http://www.omron-industrial.com


Omschrijving bedrijfsactiviteit :
Omron Corporation

Het in 1933 opgerichte Omron geldt binnen de wereld van de industriële automatisering als een innovatieve marktleider. Meer dan 32.000 medewerkers in 34 landen houden zich dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en het in de markt zetten van producten en systemen voor onder andere industriële automatisering.

Omron is in Nederland sterk vertegenwoordigd. Het Europese hoofdkantoor en de Nederlandse verkooporganisatie zijn gevestigd in Hoofddorp en in ’s-Hertogenbosch de productie, ontwikkeling, logistiek en marketing.

• 50 jaar ervaring in industriële automatisering
• Over 32,000 werknemers wereldwijd
• Meer dan 2,000 werknemers in 19 landen van Europa
• 800 specialiseerde field ingenieurs
• 8% of turnover terug geďnvesteerd in R&D
• Meer dan 200,000 produkten

European manufacturing

Omron heeft een heldere visie over de rol van haar fabrieken in de verschillende werelddelen. Zo worden de fabrieken in China ingezet als het gaat om massa productie en worden de fabrieken in Europa ingezet om aan de vraag naar flexibiliteit en directe markt behoefte te voldoen. Europese fabrieken staan in Nederland, Duitsland en Italië.Omschrijving realisaties & referenties :
Omron Manufacturing of the Netherlands (OMN)
Hogere productiecijfers in combinatie met een snellere aanpassing aan de veranderende marktvraag en dat met 40% minder personeel zijn het resultaat van de "Lean Manufacturing" aanpak bij Omron Manufacturing of the Netherlands (OMN) in 's-Hertogenbosch. Niets minder dan een radicale verandering was nodig om de activiteiten in de toekomst veilig te stellen. De sleutel tot het succes zijn de reorganisatie en de mentaliteitswijziging op basis van de principes van Lean Manufacturing met de continue strijd tegen verspilling als belangrijk onderdeel. Kleine verbeterteams (SGA's) gaan dagelijks de uitdaging aan om alle verspillingen zoveel mogelijk te reduceren.

Note
Omron Manufacturing The Netherlands won de titel 'World Class Team 2006' van Blom Consultancy, dat voor deze prijs 27 inzendingen analyseerde en beoordeelde op de beste prestatie bij het verbeteren van bedrijfsprocessen.
Innovatieve/geavanceerde producten :
Advanced Motion Control products – Trajexia
Remote I/O – Smart Slice
CP1L – modular PLC conceptBedrijfsgegevens – historiek :
Algemeen directeur :
Commercieel Directeur :
Technisch Directeur :
Financieel Directeur:
Vestigingen:
Aantal Medewerkers :
Omzet :
RPR :


   Download hier de omschrijving en bedrijfsactiviteit van Omron Manufacturing of The NetherlandsSeminar :Referentiebedrijven
LOGOS
ASML
Bosch VDT
Daikin Europe
Emerson Process Management Flow
FrieslandCampina
Merck Sharp & Dohme
Mitsubishi Caterpillar Forklifts Europe
NXP
Scania Production Zwolle