Ondersteunend bedrijf
Amelior vzw
Adres:Katteputstraat 1
8500 Kortrijk
Tel:056-203623
Fax:056-259684
E-mail:JV@AMELIOR.BE
Website:http://www.amelior.be


Omschrijving bedrijfsactiviteit :
Via opleiding, advies en begeleiding helpen we ondernemingen en instellingen efficiënte managementsystemen te ontwikkelen, te implementeren en te verbeteren. Dat is kort samengevat de kernactiviteit van Amelior vzw. Kwaliteit, Veiligheid, Milieu en HRM vormen daarbij de hoekstenen, met Onderhoud, Logistiek en Productie als onmiddellijke raak- en steunvlakken. Verder is Amelior een klankbord voor het beleid en de strategie van organisaties.

Eén van de belangrijkste activiteitendomeinen van Amelior situeert zich in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Daartoe bieden wij aan onze klanten diensten aan op het vlak van Six Sigma, Lean Manufacturing en Business Process Management. Alles wat we op dit vlak aanbieden is gericht op het optimaliseren van Quality, Cost en Delivery en alle menselijke aspecten die met dit veranderingstraject te maken hebben!Omschrijving realisaties & referenties :
Jaarlijks leidt Amelior meer dan 6000 mensen op in één of ander managementaspect. Verder begeleiden we jaarlijks een 200-tal bedrijven via onze consulting-afdeling.
Op het vlak van World Class Manufacturing kunnen we de volgende belangrijke referenties voorleggen:

- DAF Trucks : klik hier voor meer info
- Kaasmakerij Passendaele: klik hier voor meer infoBedrijfsgegevens – historiek :
Algemeen directeur :
Commercieel Directeur :Jeroen Vanlerberghe
Technisch Directeur :
Financieel Directeur:
Vestigingen:
Aantal Medewerkers :42 medewerkers
Omzet :
RPR :

Ondersteunende bedrijven
LOGOS
Amelior vzw
ICS
vzwAVEDO
Seminar
Planning WCMiN2010
Brochure WCMiN2010
DAG 1
DAG 2
DAG 3